Home e-mail
Deutch English Magyar
Üdvözlöm a Ferencsik Art Studio honlapján!     
Oldalunkon Ferencsik Árpád festőművész és alkotó társai munkáiból láthat átfogó képet. Közös jellemzőjük a letisztult szín és forma világ, amely a több évtizedes alkotó munka eredménye. Céljuk egy kis szín, kellemes hangulat beillesztése vásárlóink otthonába, alkalmazkodva a klasszikus és modern enteriőrökhöz egyaránt. Keretezett olaj és keret nélküli modern vászon képeink az esztétikai élményen túl, művészi értéküket tekintve is a minőséget képviselik. Festményeink számos kiállításon jelentek meg Európa szerte. Vásárlóink és gyűjtőink majd minden kontinensről akadnak. Saját galériánkon kívül, tucatnyi más galéria kínálatában lelheti fel munkáinkat. Honlapunkon témák szerint csoportosítva tekintheti meg az elmúlt húsz év legjobb alkotásait.
Kellemes nézelődést kívánunk!

Tudnivalók
Honlapunk direkt kapcsolatot kínál az alkotókkal, egyedi megrendeléseket is teljesítünk.
Az eladott festmények a honlapon fenn maradnak, ezek alapján más hasonló témájú festmény rendelhető. Különösen az absztrakt képek esetében ajánljuk a fenti lehetőséget. Nézze meg katalógusunkat és írja meg melyik szín világú, illetve témájú festmény áll Önhöz a legközelebb, és azt milyen méretekben szeretné elkészíttetni. Erre árajánlatot küldünk, és ha az megfelel Önnek a képet megfestjük. A kész képről fotót küldünk, és ha az is megfelel, csak ez után postázzuk. Speciális méretű vagy témájú képek esetén előleg szükséges!
       Ferencsik Árpád

Muralok és falfestmények
Megtiszteltetést és komoly kihívást jelent számunkra egy falfestmény megrendelése. Ha Ön úgy dönt, hogy nem elégszik meg egy fal "tetoválással" vagy tapétával, és többre tartja otthonát egy digitális nyomatnál amit bármely áruházban beszerezhet, tekintse meg muraljainkat! Egy mural egyedi és megismételhetetlen, igazi kuriózum, amely az ingatlan értékét is nagyban meg növeli. A mural készítés sok türelmet követel a megrendelőtől is, egyrészt mert heteket vesz igénybe a munka, és az alkotás folyamatában tudjuk pontosítani az Ön elképzeléseit és a felmerülő további lehetőségeket.
Alapvetően azonban a következőket kell róla tudni:
Ár: 100 €/m2-től (a téma és méret függvényében)
Leg kisebb méret: 6 m2
Festék: akril
Fotózza le és küldje el a falat ahová muralt szeretne! Írja meg mik az elképzelései a szín és téma világot illetően, ezután tervet készítünk rá. Ez ingyenes. Amennyiben olyan tervet készítünk, ami Önnek is megfelel, és megrendeli a képet úgy annak az árának az 50%-át előre kérjük kifizetni, az érdemi munkának csak ez után tudunk neki állni. A munka 90%-os készültsége elérésekor további 40%-át, elkészültekkor a fennmaradó összeg rendezendő. Megrendelésétől bármikor elállhat, ez esetben az addig elvégzett munka bekerülési árának a visszatartásával a fennmaradó összeget megtérítjük!

Vásárlás és garanciák

Több kép vásárlása, vagy nagyobb projektek,(szállodák, irodák, komplett lakásberendezés) esetén kérjen, vagy tegyen EGYEDI ÁRAJÁNLATOT.
Kérjük, megrendelésében feltétlen jelezze a kép KÓDJÁT,(a kép hátulján található) és, hogy az a keret amiben látható megfelel-e. Amennyiben másik kerettel kéri, írja meg melyik képen látható keret lenne Önnek megfelelő. Kérjük, hogy adja meg e-mail címét és /vagy/ telefonszámát is, hogy megrendelését esetleg pontosítani tudjuk. A festmény ára tartalmazza, a KERET, a CSOMAGOLÁS , és POSTA költséget is (Európában). Ha megrendelő nem azonos a számlázási címmel kérjük, azt KÜLÖN jelezze! A festmény csak a vételár beérkezése után kerül postázásra, fizetés a lenti bankszámla számra történik. Amennyiben az átvett kép valamiért nem felel meg, vagy vissza kíván lépni a vásárlástól, úgy a képet 3 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheti! A kép sértetlen visszaérkezésekor GARANTÁLJUK a postaköltséggel csökkentett vételár visszautalását!

Ajándék!
Ha maradandó ajándékkal szeretne kedveskedni szeretteinek bármilyen alkalomból, de nem biztos benne, hogy Ő mit választana képeink közül, ajándékozzon "ajándék utalványt"! Az Ön által átutalt összegről a kedvezményezettnek díszes ajándékutalványt küldünk e-mailben, vagy postai úton, ami 90 napig használható fel. Megrendelésében írja meg a kedvezményezett nevét, címét, illetve, hogy postai, vagy elektronikus úton értesítsük az ajándékról. Átutalásában a saját nevét, a megjegyzés rovatban pedig az "ajándék" szót ne felejtse ki!


Elérhetőségek:
Ferencsik Árpád H-7623 Pécs Szilágyi D. u 12.
aferencsik@gmail.com
Tel: 0036-30 2834084
Bankszámlaszám (HUF): 10918001-00000029-90530006
Bankszámlaszám (EUR): 10918001-00000029-90530037
Adószám: 71057521-1-22

Cimkék:
galéria, kiállítás, enteriőr,festmény, grafika, mural, falfestmény, művész, művészet, kép, tájkép, csendélet, akt, portré, portréfestés, tűzzománc dekor, dekoráció, modern, absztrakt, design, lakberendezés, esküvő, karácsony, születésnap, névnap, ajándék, keret, galéria, kiállítás, bútor kiegészítő, fal, vászon, márvány, márványfestés

Kezdőoldal

Copyright ©2010 Ferencsik Art Minden jog Fenntartva. All rights reserved.